Artikler

Skriv Skriv Skriv

På mit studie fik jeg for alvor åbnet op for min passion for at skrive. Sammenlagt på fire år har jeg vel produceret langt over 1000 siders akademisk skrivning fordelt på 15-20 mindre og større opgaver herunder min bachelor og mit speciale. Mit eliteprojekt i dansk virksomhedskommunikation er også blevet udgivet som artikel på  Det Ny Merino.

Det Ny Merino er åben for publikationer omhandlende alle emner inden for IVK’s fagfelt, og artiklens sprog kan valgfrit være et af de sprog, der undervises i på IVK’s uddannelser. Forfattere kan både være studerende og undervisere fra IVK.

Jeg elsker fordybelsesprocessen, læsningen og ikke mindst analysen. Formen og sammensmeltninger i teorierne og det at skabe et skriftligt produkt eller idé fra start til slut. Processen minder lidt om en kreativ proces, man kan vel kalde det for en slags akademisk kreativitet. Det elsker jeg.

Til efteråret 2018 er jeg co-author på en artikel, som publiceres i et Special Issue af tidsskriftet New Ideas of Psychology, som omhandler interaktivitet og kognition i organisationer.