Velkommen til

Tak fordi du kigger forbi

Når vi taler om følelser, er det ofte svært sætte ord på. Vi kommer ganske enkelt til kort. Derfor bruger vi tit metaforer, når vi skal beskrive og italesætte vores følelser. Hjertemetafor er ingen undtagelse. Så når du læser min blog, så vil du forhåbentlig mærke, se og læse et sprogligt billedligt univers, som er ikke dømmende, sårbart og autentisk. Ord som kommer fra mit hjerte.

“Mod, den originale definition af mod, da det først kom ind i det engelske sprog – det kommer fra det latinske ord cor, der betyder hjerte – og den originale definition var at fortælle historien om, hvem man er med hele hjertet”. Brené Brown

Følelser er som oftest konceptualiseret med hjertet. Du har sikkert hørt talemåder som; ‘følg dit hjerte’, ‘at have et hjerte af guld’ eller ‘der faldt en sten fra mit hjerte’. På min blog åbner jeg og letter mit hjerte. Stiller mig sårbar. For jeg ved, at så falder de små sten fra mit hjerte. Men det kræver alt mit mod.

Jeg vil altså dele små bider af min opvækst, min historie, mit liv.  Mit bagkatalog og mine drømme. Sorger og glæder. Vidensdeling og artikler fra mit studie. Skriverier og kreativitet. Det, der er let, og det, der er svært. Dele af en helhed som har til hensigt at dele mod, styrke, erfaringer og håb.

Og mit hjertes længsel. En længsel som jo i bund og grund er en længsel efter mig selv. Derfor handler hjertemetafor først og fremmest om mine følelser og tanker.  Tanker som tager over, og overdøver mit hjertes hvisken, som ellers så fint guider og har guidet mig på min rejse.

Min rejse hjem til mig selv.

God læselyst – kærligst Helle