Om mig

Hejsa…


Oprindeligt var min tanke, at jeg skulle dele processer i forbindelse med mit forskningsprojekt, hvor jeg undersøger i hvor høj grad, der er medfølelse, tillid, sårbarhed og intuition tilstede i organisationer. Jeg er nemlig uddannet cand. mag i International virksomhedskommunikation, men jeg er også kirkegænger og troende. Det har jeg altid været, men på dette tidspunkt i mit liv, er jeg mere bevidst om min tro, og hvad det indebærer.

Med baggrund i det spirituelle, ser jeg dette univers som en oplagt mulighed for at kombinere mine drømme om at skabe en hverdag med mere harmoni og ro i overensstemmelse med den plan, der er lagt for mig.

Hjertemetafor kommer derfor bl.a.  til at handle om min vandring, og det at føle sig rigtig eller forkert og mit hjertes længsler efter større frihed til at være den bedste version af mig selv. Om at acceptere mit lys. Og alt det som sker, når himlen åbner sig.

Jeg er mor med stort M til Felix på 8. Mønsterbryder, indretningsfreak og vild med alt der har med selvudvikling og spiritualitet at gøre. Og selvfølgelig grafisk design.