Bovbjerg Fyr og bålpandekager


Min dyrebareste relation i livet er som min personlige vidensbank. En relation som er uvurderlig. Hun er som en søster. Vi har kendt hinanden i mere end 40 år. Genboer på den vej, hvor jeg har boet hele min barndom og ungdom. Der var blot en enkelt hus imellem os. Vi var også i den samme dagpleje. Den samme klasse i folkeskolen og parallelklasser i gymnasiet. Vi fulgtes ad i skole hver dag,  jeg stod på vejen foran mit hus og ventede på, at hun passerede mit, så vi kunne følges.

Efter gymnasiet rejste vi sammen til London i et halvt år, hvor vi arbejdede på hotel og var roomies. Hun er gudmor til min dreng, og jeg er gudmor til hendes førstefødte. Den viden hun besidder om mig, mine relationer, mine kampe, styrker og svagheder, min historie – er meget værdifuld for mig, og som nævnt uvurderlig. Hun har en stor plads i mit hjerte. Jeg elsker hende.

Nu bor vi i hver sin ende af landet. Hun bor i nordjylland, jeg på Fyn. Men vi har formået at arbejde på og vedligeholde vores relation. Vi vil hinanden, og det er det vigtigste, selvom om den fysiske afstand i mellem os er stor.

Felix og jeg har lige været på et kort sommerbesøg i Nordjylland. Vi var på en fantastisk tur til Bovbjerg Fyr og fejrede livet i haven på marken, hvor hun bor, med bålpandekager. Dejlige oplevelser, som kommer til at vægte højt på Felix og min fælles mindekonto.

Felix elsker min venindes to drenge, og han er altid lidt melankolsk, når vi vender snuden hjem til Fyn. Jeg føler mig tanket op på energi og på minder – og dybt taknemmelig over at have en så værdifuld person i mit liv. Tak for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *